Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерін және ауыл шаруашылығы шикізатын зерттеудің заманауи әдістері
-
«Азық-түлік өнімдерін және ауыл шаруашылығы шикізатын зерттеудің заманауи әдістері» пәнін оқу кезінде магистрант тамақ өнімдерін зерттеудің электромеханикалық әдістерін, органикалық, бейорганикалық заттарды зерттеудегі вольтометриялық әдістерді меңгереді. Зерттеу әдістері мен әдістерін қолдана отырып, титрлеуді, полярографияны, кулометрияны және тағамдық зерттеулердің басқа түрлерін жүргізеді. Атомдық, молекулалық секторларды кванттық-механикалық бейнелеу оптикалық спектроскопияның жиі қолданылатын ұғымдарын қолданады.
-
Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1