Су ресурстарын техникалық реттеу және қауіпсіздігі

  • «Су ресурстарын техникалық реттеу және қауіпсіздігі» пәні балық өнімдерінің сапасы мен оларға қойылатын талаптарды, тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі үшін балық шикізатына қойылатын талаптарды, балық шаруашылығында өндірістің өндірістік қабілеттілігін зерттейді және мемлекеттік, мемлекетаралық, су биологиялық ресурстарын халықаралық басқару, бақылау органдары, қазіргі әлемдік балық аулау мәселелері. Ғылыми-зерттеу қызметін ынталандыру негізі ретінде балық шаруашылығы профиліндегі инновациялық орталықтарды құру.
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top