Консервілер өндірісіндегі техникалық реттеу және қауіпсіздік нормалары

  • «Консервілер өндірісіндегі техникалық реттеу және қауіпсіздік нормалары» пәні шикізаттың технологиялық сипаттамаларын, тағамдық өнімдерді консервациялау микробиологиясын және шикізат пен тамақ өнімдерін бұзылудан қорғау жолдарын зерттейді. Ыдыстарға бұйымдарды дұрыс орауды, ыдыс түрлерін үйретеді. Тағам өнімдерін термиялық зарарсыздандырудың микробиологиялық және термофизикалық негіздерін, тамақ өнімдерін асептикалық консервациялауды меңгеру. Консервілеу кезіндегі тағам өнімдеріндегі биохимиялық өзгерістерді және консервілеу өнеркәсібінде ферменттік препараттарды қолдануды зерттейді.
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top