Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Генетикалық түрлендірілген тамақ өнімдерінің тағамдық технологияларының қауіпсіздігі
-
Бұл «Генетикалық түрлендірілген тамақ өнімдерінің тағамдық технологияларының қауіпсіздігі» пәні биотехнологияның заманауи әдістерін қолдану арқылы алынған тамақ өнімдерін пайдалану, тамақ өнеркәсібін бақылау және дамыту, гендік модификацияланған организмдермен байланысты адам денсаулығы мен қоршаған ортаға ықтимал қауіптер туралы білім береді. генетикалық түрлендірілген тамақ өнімдері. Жаңадан пайда болған тағамдық биотехнология үшін нормативтік және қауіпсіздік жүйелерін құру: әлеуетті арттырудағы қиындықтар.
-
Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2