Тамақ өнімдері мен азық-түлік шикізатының сапасы мен қауіпсіздігін бағалаудың әдістемелік аспектілері

  • «Тамақ өнімдері мен азық-түлік шикізатының сапасы мен қауіпсіздігін бағалаудың әдістемелік аспектілері» пәні әлеуметтік-гигиеналық мониторинг түрлерін және оның негізгі міндеттерін, мониторинг критерийлерін, сондай-ақ халықтың тамақтануының экологиялық аспектілерін зерттеуге мүмкіндік береді. Қазақстан Республикасының. Қазақстандағы тамақ өнімдерінің нормативтік-құқықтық базасы және тамақ өнімдерін экологиялық сертификаттау туралы білім алу. Нормативтік-техникалық құжаттарды әзірлеу және өндіріске енгізу.
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top