Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдері мен азық-түлік шикізатының сапасы мен қауіпсіздігін бағалаудың әдістемелік аспектілері
-
«Тамақ өнімдері мен азық-түлік шикізатының сапасы мен қауіпсіздігін бағалаудың әдістемелік аспектілері» пәні әлеуметтік-гигиеналық мониторинг түрлерін және оның негізгі міндеттерін, мониторинг критерийлерін, сондай-ақ халықтың тамақтануының экологиялық аспектілерін зерттеуге мүмкіндік береді. Қазақстан Республикасының. Қазақстандағы тамақ өнімдерінің нормативтік-құқықтық базасы және тамақ өнімдерін экологиялық сертификаттау туралы білім алу. Нормативтік-техникалық құжаттарды әзірлеу және өндіріске енгізу.
-
Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2