Қалдықсыз технологиялардағы гигиеналық қауіпсіздік

  • «Қалдықсыз технологиялардағы гигиеналық қауіпсіздік» пәні қалдықсыз және қалдықсыз технологияның негізгі бағыттарын және қалдықсыз өндіріс түсінігін және тамақ өндірісіндегі экологиялық мәселелерді шешу жолдарын зерттейді. Ет өнеркәсібінде қалдықсыз өндіріс және жемшөп ұнына сүйек өңдеу, ет өнеркәсібінің қалдықтарын құрғақ экструзия әдісімен өңдеу, мал қанын жемдік мақсатта тамақ және өңдеу өндірістерінің салаларында білім береді.
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top