Тамақ өнімдерінің сапасын басқару

  • «Тамақ өнімдерінің сапасын басқару» пәні өнім сапасы жүйесінің дамуының негізгі кезеңдерін, өнім сапасының қалыптасу кезеңдерін және сапа менеджменті тұжырымдамасын, оларға қойылатын талаптарды, TQM функцияларын зерттейді. Магистрант өнімнің сапасын жоспарлау мен қамтамасыз етуді, өнім сапасы саласындағы стандарттау негіздерін, жолдары мен әдістерін меңгереді. Стандарттау жүйесінің даму тұжырымдамасын, стандарттау түрлерін және өнім сапасын басқару саласындағы халықаралық стандарттарды ұғым алады.
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top