Экологиялық қауіпсіздік және тамақ өнімдерінің сапасы

  • «Экологиялық қауіпсіздік және тамақ өнімдерінің сапасы» пәні бойынша тамақ өнімдерінің қоршаған ортаға әсерін бағалау бойынша білім алады. Олар тамақ өнімдеріне экологиялық сараптама жүргізу негіздерін, тамақ өнімдеріне экологиялық сараптама жүргізу объектілері мен құралдарын меңгереді. Олар экологиялық сараптаманың әдістері мен нәтижелерін, мәліметтерді өңдеуді және тамақ өнімдерінің ластануының негізгі жолдарын, ластану мүмкіндігін және алдын алу жолдарын, тағамдық қоспаларды және басқа заттарды пайдалануды гигиеналық бақылауды зерттейді.
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top