Тамақ қауіпсіздігін қамтамасыз ету механизмі

  • «Тамақ қауіпсіздігін қамтамасыз ету механизмі» пәні білімалушыларды тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін бақылауға қатысты заңнамалық және нормативтік базамен таныстырады. Кәсіпорынның өндірістік ортасын, сатып алынған материалдарды басқару дағдыларын береді. HACCP принциптеріне негізделген жабдықты, тағамдық қауіпсіздік жүйесін тазалау және техникалық қызмет көрсету дағдыларын, жарамдылығын анықтау. Критикалық және бақылау нүктелерінің анықтамасы, әрбір нүкте үшін критикалық шектерді белгілеу және оларды бақылау.
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top