Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін өндірудің ғылыми негіздері
-
«Тамақ өнімдерін өндірудің ғылыми негіздері» пәні қоғамдық тамақтандыру және арнайы мақсаттағы өнімдер технологиясында микроорганизмдер мен ферменттік препараттарды қолдану бойынша білім мен тәжірибені береді. Пәнді оқу кезінде студент өсімдік және жануар тектес шикізаттан консервілер жасау технологиясы бойынша дағдыларды меңгереді және пробиотикалық өнімдерді өндіру ерекшеліктерін зерттейді. Азық-түлік өнімдерінің рецептураларын және технологиялық схемаларын әзірлейді
-
Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2