Биологиялық шикізат пен материалдардың микробиологиялық және токсикологиялық көрсеткіштерін зерттеу

  • «Биологиялық шикізат пен материалдардың микробиологиялық және токсикологиялық көрсеткіштерін зерттеу» пәні тамақ өнімдерінің сапасын зерттеуге және оны бақылауды қамтамасыз етуге, зиянды әсер ететін тағамның табиғи компоненттерін, сыртқы ортадан бөгде заттарды анықтауға негізделген, биологиялық текті ксенобиотиктер, тағамдық қоспалар. Тамақ өнімдері мен өнімдердің химиялық және биологиялық текті ксенобиотиктермен ластану жолдарын зерттеу. Жалған тағамдар, нитраттар, нитриттер, нитрозаминдер, тыңайтқыштарды анықтау. Бөгде қосылыстардың алмасуын зерттеу.
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top