Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі факторлары

  • «Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі факторлары» пәні тамақ өнімдерінің сапасының негізгі көрсеткіштерін зерттейді және тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процесінің көрсеткіштерін талаптар мен стандарттарға сәйкестігін зерделеу және тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процесін әдістерді қолдана отырып тексеру дағдыларын береді. Сонымен қатар пәнді оқу барысында Азық-түлік өндірісін химиялық-технологиялық, биохимиялық және микробиологиялық бақылауды өткізуге үйретеді.
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top