Тамақ қауіпсіздігін сынау және бақылау

  • «Тамақ қауіпсіздігін сынау және бақылау» пәнін оқудың негізгі мәні сынау және тамақ өнімдерінің сапасын бақылау органдарының міндеттерімен және түрлерімен таныстыру, сынау тамақ өндірісінің технологиялық процесі ретінде. Көмекші материалды дайындау және сынау, үлгіні дайындау. Ғылыми-техникалық құжаттама және тағамдық шикізатты сынауды қамтамасыз ету талаптары туралы жалпы мәлімет беру. мүмкіндігі Ағымдағы сынақтарды сертификаттау, тамақ өнімдерінің сапа жүйесін сынау.
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top