Тамақ өнімдеріндегі химиялық, биологиялық және радиоактивті ластанудың қауіптілігі

  • «Тамақ өнімдеріндегі химиялық, биологиялық және радиоактивті ластанудың қауіптілігі» пәнін меңгеру кезінде магистрант радиоактивтілік пен иондаушы сәулеленуді және оның тағамға әсерін, радионуклидтердің адам ағзасына түсу көздері мен жолдарын, табиғи және жасанды сәулеленуді және оның әсерін зерттейді. тамақ бойынша. Иондаушы сәулеленудің адам ағзасына әсері және сәулеленудің адам ағзасына биологиялық әсері туралы түсінік алады.
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top