Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік технологиясындағы зерттеу әдістері
-
«Азық-түлік технологиясындағы зерттеу әдістері» пәнін оқудың нәтижесі тағам өнімдерін талдау әдістерінің классификациясын, тамақ өнімдерін өңдеудің физикалық әдістерін әзірлеу болып табылады. Гравиметрия ұғымымен, экстракциялық талдаумен, тағам өнімдерінің молекулалық спектрлік талдау әдістерімен және атомдық спектрлік талдаумен, нысаналы радиометриямен және түрлерімен танысу. Тағамды талдаудың оптикалық әдістерімен, тағамдық зерттеулердің химиялық әдістерімен, соның ішінде хроматографиямен зерттеу.
-
Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1