Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі және сараптамасы тамақтанудың гигиеналық негіздері
-
«Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі және сараптамасы тамақтанудың гигиеналық негіздері» пәнін оқу кезінде тыңдаушылар тағамдық және тағамдық қауіпсіздік бойынша сапа көрсеткіштерін, негізгі критерийлерді, категориялар мен шкалаларды меңгереді. Олар халықтың тамақтану сапасы, жұқпалы аурулардың, тағамнан улану және гельминтоздардың алдын алу туралы негізгі түсініктерді алады. Олар шет елдерге барғанда алдын алу шаралары туралы білім алады. Жиі қолданылатын тамақ өнімдерінің гигиеналық сараптамасы және қауіпсіздігі бойынша дағдыларды алу.
-
Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2