Технологиялық процестер мен тамақ өнімдері өндірісінің қауіпсіздігі

  • «Технологиялық процестер мен тамақ өндірісінің қауіпсіздігі» пәні тағам өнімдерінің технологиясын зерттеудің ғылыми негізі болып табылады. Тамақтану саласындағы ғылыми ақпаратты іздеу және талдау. Өңдеу саласындағы ғылыми, анықтамалық әдебиеттермен және нормативтік құжаттамамен жұмыс істеу дағдысы. Өңдеу өндірістерінің технологиясында тәжірибелерді жоспарлаудың математикалық әдістерін қолдану. Эксперименттік зерттеу нәтижелерін өңдеу. Өңдеу өндірістерінің технологиясы бойынша зерттеулерді жүзеге асыру және тиімділігі.
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top