Өсімдік шаруашылығы азық-түлік тауарларының және оларды қайта өңдеу өнімдерінің экологиялық қауіпсіздігі

  • «Өсімдік шаруашылығы азық-түлік тауарларының және оларды қайта өңдеу өнімдерінің экологиялық қауіпсіздігі» пәні жемістер мен көкөністерді сақтаудың теориялық негіздері туралы жалпы түсінік береді, жемістер мен көкөністерді сақтау параметрлерін анықтайды. Жемістер мен көкөністерді сақтайтын кәсіпорындардың қажетті материалдық-техникалық базасы туралы білу және оқу. Кептірілген және тез мұздатылған жемістер мен көкөністерді өндіру технологиясы саласында дағдыларды алу.
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top