Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің сапасын сараптамалық бағалау
-
«Тамақ өнімдерінің сапасын сараптамалық бағалау» пәні тамақ өнімдерінің сапасы мен құрамына әсер ететін негізгі физикалық-химиялық факторларды анықтау әдістерін, тамақ өнімдерінің химиялық құрамы мен физикалық-механикалық қасиеттерін зерттеу әдістерін, тағамдық шикізаттың қасиеттері, олардың сапасын анықтау әдістері және дұрыс пайдалану . Тамақ өнімдерінің сапасына әсер ететін технологиялық процестер мен операциялардың өлшемдерін оқып үйрену және тағам химиясының негіздерін меңгеру.
-
Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1