Тамақ өнімдерінің сапасын сараптамалық бағалау

  • «Тамақ өнімдерінің сапасын сараптамалық бағалау» пәні тамақ өнімдерінің сапасы мен құрамына әсер ететін негізгі физикалық-химиялық факторларды анықтау әдістерін, тамақ өнімдерінің химиялық құрамы мен физикалық-механикалық қасиеттерін зерттеу әдістерін, тағамдық шикізаттың қасиеттері, олардың сапасын анықтау әдістері және дұрыс пайдалану . Тамақ өнімдерінің сапасына әсер ететін технологиялық процестер мен операциялардың өлшемдерін оқып үйрену және тағам химиясының негіздерін меңгеру.
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top