Сәйкестендіру және бұрмалау мәселелері мен ақпараттық-аналитикалық әдістері

  • «Сәйкестендіру және бұрмалау мәселелері мен ақпараттық-аналитикалық әдістері» пәні азық-түлік өнімдерінің бұрмалану тарихы туралы мәлімет береді. Азық-түлік өнімдерін идентификациялау және критерийлер бойынша тамақ өнімдерін сәйкестендіру әдістері және контрафактілік азық-түлік өнімдерін анықтау, оның классификациясы және сәйкестендірумен байланысы бойынша зерттеулер жүргізу бойынша білім береді. сәйкестендіру сараптамасын, тамақ өнімдерінің түпнұсқалығын сараптауды жүргізу. Азық-түлік өнімдерін бұрмалаудың салдары, бұрмалаудың алдын алу шаралары туралы ақпарат береді.
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top