Тамақ өнеркәсібіндегі ғылыми зерттеу әдістері

  • «Тамақ өнеркәсібіндегі ғылыми зерттеу әдістері» пәні тамақ және қайта өңдеу өнеркәсібінің ғылыми-инновациялық негіздерін, тамақ өндірісіндегі ғылыми қызметтің бағыттары мен мақсаттарын және тамақ және өңдеу өнеркәсібіндегі заманауи зерттеу әдістерін зерттейді. Өсімдік және мал шикізатынан өнім өндіру технологиясын жетілдіру мүмкіндігін, жалпы халыққа қолжетімді азық-түлік өнімдерін өндіру тиімділігін арттырудың негізін қамтамасыз етеді.
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top