Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тоңазыту техникасы
-
Бұл пәнді игерудің мақсаты әрі қарай оқытуды және кәсіби қызметке дайындықты ескере отырып, тамақ өндірісіне тән теориялық білімді қалыптастыру болып табылады. Пәнінің негізі: студенттердің сапалы тамақ өнімдерін өндіруге қажетті теориялық білімі мен практикалық дағдыларын қалыптастыру, өнделген тамақ өнімдерінм тиымды сақтау. Тоңазытқыш машиналар циклінің параметрлерін өзгертуге әртүрлі факторлардың әсерін бағалау, сонымен қатар көп өлшемділік жағдайында тамақ өнімдерін өндіру технологиясының ең негізделген жобалық шешімдерін талдау және іздеу.
-
Образовательная программа 6B07209 Тағам өндірісінің техникасы мен технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2