Тоңазыту техникасы

  • Бұл пәнді игерудің мақсаты әрі қарай оқытуды және кәсіби қызметке дайындықты ескере отырып, тамақ өндірісіне тән теориялық білімді қалыптастыру болып табылады. Пәнінің негізі: студенттердің сапалы тамақ өнімдерін өндіруге қажетті теориялық білімі мен практикалық дағдыларын қалыптастыру, өнделген тамақ өнімдерінм тиымды сақтау. Тоңазытқыш машиналар циклінің параметрлерін өзгертуге әртүрлі факторлардың әсерін бағалау, сонымен қатар көп өлшемділік жағдайында тамақ өнімдерін өндіру технологиясының ең негізделген жобалық шешімдерін талдау және іздеу.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top