Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өндірісінің көліктік-технологиялық жүйелері
-
Пәнін мақсаты тамақ өнімдерін қасиеттерінің тасымалдау кезінде тұрақтылығын қамтамасыз ете отырып,өндірістік, технологиялық процестерін зерделеу, астықты сақтау және қайта өңдеу, кондитерлік өнімдер, шоколад өндіру, алкоголь-сусындар, өндіріс-технологиялық жүйелерімен танысу болып табылады.
-
Образовательная программа 6B07209 Тағам өндірісінің техникасы мен технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2