Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік технологиясындағы өсімдік шикізаты
-
Пәнді игерудің мақсаты биологиялық өнім ретінде тамақ шикізатын зерттеу; тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процестерінің теориялық негіздерін меңгеру; жекелеген өнімдерді өндіру кезінде болатын процестердің өзара байланысын зерделеу; нан, кондитерлік және макарон өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін ұйымдастырудың және қалыптастырудың ғылыми негіздерімен танысу болып табылады.
-
Образовательная программа 6B07209 Тағам өндірісінің техникасы мен технологиясы
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2