Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ашыту өндірісінің технологиясы
-
Пәннің мақсаты білім алушыларды алуан түрлі өндіріспен байланысты кең ауқымды дағдыларымен таныстыру болып табылады. Микроорганизмдер жасушаларының метаболизмі негізінде тамақ өнімдерін, оның ішінде ашытудың әртүрлі түрлерін орындалыуын қарастыру. Шарап жасау технологиясы, жүзім шараптарын жіктеу; түрлі шараптар мен алкогольді ішімдіктерді өндіру үшін шикізат ретінде жүзімге қойылатын технологиялық талаптарды қарастыру болып табылады.
-
Образовательная программа 6B07209 Тағам өндірісінің техникасы мен технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1