Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Спиртті және алкогольсіз сусындар технологиясы
-
Пәнді оқытудың мақсаты - спирті және алкогольсіз өндірістің аппараттық және технологиялық сызбаларын құрудың негізгі принциптерін практикада белсенді қолдану білу. Студенттің мамандық бойынша дағдыларын практикалық игеруы. Алкогольсіз сусындар өндірісі бойынша кешенді-механикаландырылған желілер жұмысының технологиялық процестерімен танысу болып табылады.
-
Образовательная программа 6B07209 Тағам өндірісінің техникасы мен технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1