Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ұлттық сүт өнімдерінің биотехнологиясы
-
Пән сүт өнеркәсібінің технологиясы мен биотехнологиясын, тиісті кәсіпорындарды техникалық қайта жарақтандыру мен қайта жаңғыртуды, ұлттық және отандық сүт өнімдерінің биотехнологиясын , сүт өнімдерін өндіру процестерінің сапасын басқару бойынша базалық білімді қалыптастыруды; Сүт өнеркәсібі кәсіпорындарында өтетін стандарттардың талаптарына жауап беретін жоғары сапалы бәсекеге қабілетті өнім шығаруды қамтамасыз етуді зерделейді.
-
Образовательная программа 7M07204 Тамақ өндірістерінің технологиясы және инжинирингі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1