Ұлттық сүт өнімдерінің биотехнологиясы

  • Пән сүт өнеркәсібінің технологиясы мен биотехнологиясын, тиісті кәсіпорындарды техникалық қайта жарақтандыру мен қайта жаңғыртуды, ұлттық және отандық сүт өнімдерінің биотехнологиясын , сүт өнімдерін өндіру процестерінің сапасын басқару бойынша базалық білімді қалыптастыруды; Сүт өнеркәсібі кәсіпорындарында өтетін стандарттардың талаптарына жауап беретін жоғары сапалы бәсекеге қабілетті өнім шығаруды қамтамасыз етуді зерделейді.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top