Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Технологиялық өнімдер
-
Пән ғылыми зерттеулердің әдістемесін зерттейді: функционалды пектині бар тамақ өнімдерінің технологиялары, функционалды мақсаттағы нан-тоқаш және кондитерлік өнімдерді зерттеу, өсімдік шикізатына негізделген функционалды ақуыздық Тамақ өнімдері, функционалды мақсаттағы фосфолипидті өнімдер, функционалды биологиялық белсенді қоспалар , минералды заттар мен дәрумендермен байытылған функционалды тамақ өнімдерін зерттеу арқылы алу.
-
Образовательная программа 7M07204 Тамақ өндірістерінің технологиясы және инжинирингі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1