Астықты сақтаудан кейінгі технология және астық сақтау

  • Пән астық және астық өнімдерінің сапасына қойылатын талаптарды , астықты жинаудан кейінгі өңдеу және сақтау теориясы мен практикасын, сақтау кезінде астық және астық өнімдерінің тұрақтылығын арттыратын іс-шаралар бойынша практикалық білім мен дағдыларды қалыптастыруды зерделейді, Пәнді игеру нәтижесінде магистрант білуі тиіс: астық массаларының құрамын, олардың қасиеттерін, астық массаларында болатын процестерді; астықты сақтау, астық және астық өнімдерін қорғау және санитарлық қорғау шарттары мен технологияларын; шикізат пен оны қайта өңдеу өнімдерінің технологиялық қасиеттерін; астықты қайта өңдеу өндірістерінің технологиялық процестерін; астық технологияларын дамыту мен жетілдірудің қазіргі заманғы аспектілерін; астықты терең кешенді қайта өңдеу технологияларын жасауды.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top