Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өндірісінің сапасы мен қауіпсіздігін бақылаудың заманауи тәсілдері
-
Пәннің мақсаты білім алушыда тамақ өнеркәсібінде қолданылатын тағамдық, Технологиялық және биологиялық белсенді қоспаларды пайдалануға бақылау жүргізу бойынша дағдыларды қалыптастыру болып табылады. Оқыту нәтижесінде білім алушы азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің сапасын бақылаудың қазіргі заманғы тәсілдерін қолдануға, сапаны жалпыға бірдей басқару тұжырымдамасын түсіндіруге, азық-түлік шикізатының қауіпсіздігіне, микробиологиялық және вирустық шығу қаупіне, сапаны бақылау құралдарын қолдануға қабілетті болады.
-
Образовательная программа 7M07204 Тамақ өндірістерінің технологиясы және инжинирингі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1