Тамақ өндірісінің сапасы мен қауіпсіздігін бақылаудың заманауи тәсілдері

  • Пәннің мақсаты білім алушыда тамақ өнеркәсібінде қолданылатын тағамдық, Технологиялық және биологиялық белсенді қоспаларды пайдалануға бақылау жүргізу бойынша дағдыларды қалыптастыру болып табылады. Оқыту нәтижесінде білім алушы азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің сапасын бақылаудың қазіргі заманғы тәсілдерін қолдануға, сапаны жалпыға бірдей басқару тұжырымдамасын түсіндіруге, азық-түлік шикізатының қауіпсіздігіне, микробиологиялық және вирустық шығу қаупіне, сапаны бақылау құралдарын қолдануға қабілетті болады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top