Тағам өндірісінің технологиясының физика-химиялық, биологиялық және биотехникалық негіздері

  • Пәннің мақсаты білім алушыда өнім өндірудің негізгі технологиялық процестері саласындағы білімді, берілген қасиеттері бар тамақ өнімдерін алу үшін су биологиялық ресурстарымен болатын өзгерістерді басқару дағдыларын қалыптастыру болып табылады. Оқыту нәтижесінде білім алушы Тамақ өнімдері өндірісінің физика-химиялық және биохимиялық процестерінің негіздерін түсіндіруге, кәсіптік міндеттерді шешуге және өндірістің технологиялық процестерін басқаруға қабілетті болады.
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top