Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдеріндегі биохимиялық процестер
-
Тамақ өндірісіндегі биохимиялық процестер қазіргі тамақ өнеркәсібінің теориялық негіздерін зерттейтін пән болып табылады. Мақсаты-нақты міндеттерге жалпы теориялық білімді қолдануға және оларды практикада қолдануға мүмкіндік беретін әртүрлі тамақ өнімдерін (шарап, нан-тоқаш өнімдері, сүт өнімдері және т.б.) өңдеудің биохимиялық негіздерін зерттеу.
-
Образовательная программа 7M07204 Тамақ өндірістерінің технологиясы және инжинирингі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1