Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету жүйесі

  • ББұл курс тамақ шикізаты мен өнімдерінің түпнұсқалығы мен бұрмалануы саласындағы теориялық даярлықтың негізін, тамақ объектілерін зерттеу әдістері мен тәсілдерін игеруді, тамақ қауіпсіздігі жүйесінің теориялық және практикалық негіздерін, өндіріс гигиенасының, технологиялық және санитарлық өңдеу режимдерінің халықаралық тәжірибесін қарастырады, сондай-ақ ҚР СТ ІЅО 22000 және НАССР сәйкес тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі менеджменті жүйелерін зерделейді.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top