Тағам биотехнологиясының қазіргі заманғы даму бағыттары

  • Пән қазіргі заманғы биотехнологияның бағыттары мен кезеңдерін зерттейді. Тамақ және өнеркәсіптік биотехнологияның даму үрдісі. микробтық, жануарлар, өсімдік жасушаларының көмегімен адам үшін пайдалы заттар мен қосылыстар алу процестері; тамақ өнеркәсібінің әртүрлі салаларында пайдаланылатын Биотехнологиялық процестер және олардың тамақ өнімдерінің тұтынушылық қасиеттерін қалыптастырудағы рөлі; тамақ биотехнологиясының бүгінгі жетістіктері және оның дамуының негізгі үрдістерін оқытады.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top