Биотехнологиялық өндірістің микробиологиялық негіздері

  • Пән жасуша құрылымы, жасушаның химиялық құрамы, тіршілік процсіндегі судың рөлі, зат алмасу және ферментативті процесстер, ферменттер және коферменттер, ферментативті реакциялардың кинетикасы, маңызды энергетикалық процесстер, ақуызбен нуклеин қышқылдарының биосинтезі, метаболизм тұрақтылығының принциптері, микроағзаларды культивирлеу, культивирлеудің оптимальді шарттары, өсу және көбею, культивирлеу әдістері, микробиологиялық өндірістің негіздері, шикізат, технологиялық құрал-жабдықтар, технологиялық процестердің кезеңдерін оқытады.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top