Тағам өнімдерін талдау әдістері

  • Пән шикізат пен тамақ өнімдері сапасының көрсеткіштерін анықтау әдістерін; шикізат пен өнімдердің сынамаларын алу және оларды талдауға дайындауды; бөлу және шоғырландыру әдістерін; тамақ өнімдеріндегі ылғалды анықтау әдістерін; тамақ өнімдерінің қышқылдығын анықтау әдістерін; тамақ өнімдерін талдауға арналған рефрактометриялық әдістерді; функционалдық-технологиялық қасиеттерін; тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін; шикізат пен дайын өнімнің сапасын бағалау кезінде физикалық-химиялық әдістерін оқытады.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top