Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерін талдау әдістері
-
Пән шикізат пен тамақ өнімдері сапасының көрсеткіштерін анықтау әдістерін; шикізат пен өнімдердің сынамаларын алу және оларды талдауға дайындауды; бөлу және шоғырландыру әдістерін; тамақ өнімдеріндегі ылғалды анықтау әдістерін; тамақ өнімдерінің қышқылдығын анықтау әдістерін; тамақ өнімдерін талдауға арналған рефрактометриялық әдістерді; функционалдық-технологиялық қасиеттерін; тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін; шикізат пен дайын өнімнің сапасын бағалау кезінде физикалық-химиялық әдістерін оқытады.
-
Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2