Ашыту өндірісінің микроорганизмдері

  • Пән микроорганизмдерді қолдануға негізделген өндірістердің негізгі сипаттамаларын; культивирлеу тәсілдері мен даму сатыларын; ашыту мен оның түрлерінің жалпы сипаттамаларын, микроорганизмдер мен ашытқылардың басқа культураларының өсуі мен көбеюінің негізгі заңдылықтарын; ашыту өндірістерінде қолданылатын ферменттердің сипаттамаларын, олардың жіктелуі мен қасиеттерін, микроорганизмдердің өзара қарым-қатынасы; спиртті ашыту негіздері: ашытқы жасушасының химиялық құрамы, құрылымы; ашыту өндірісінде қолданылатын ашытқылардың рассалары мен сипаттамасын оқытады.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top