Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ашыту өндірісінің микроорганизмдері
-
Пән микроорганизмдерді қолдануға негізделген өндірістердің негізгі сипаттамаларын; культивирлеу тәсілдері мен даму сатыларын; ашыту мен оның түрлерінің жалпы сипаттамаларын, микроорганизмдер мен ашытқылардың басқа культураларының өсуі мен көбеюінің негізгі заңдылықтарын; ашыту өндірістерінде қолданылатын ферменттердің сипаттамаларын, олардың жіктелуі мен қасиеттерін, микроорганизмдердің өзара қарым-қатынасы; спиртті ашыту негіздері: ашытқы жасушасының химиялық құрамы, құрылымы; ашыту өндірісінде қолданылатын ашытқылардың рассалары мен сипаттамасын оқытады.
-
Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2