Тағам өнімдерінің экспертизасы

  • Пән азық-түлік тауарларының тауартану сараптамасын; азық-түлік тауарларын сараптаудың теориялық негіздерін; сапасыз және қауіпті тамақ өнімдерінің сараптамасын; азық-түлік тауарларының ветеринариялық-санитариялық сараптамасын; сараптама жүргізуді регламенттейтін негізгі құжаттарын, сараптама қорытындысының құрылымын; азық-түлік тауарларының санитариялық-эпидемиологиялық сараптамасын; тамақ өнімдерінің биологиялық құндылығын; тағам биотехнологиясының принциптері, әдістері мен жабдықтары; азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің химиялық текті ксенобиотиктермен және поллютанттармен ластануын оқытады.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top