Ашыту өндірісінің биотехнологиясы

  • Пән ашытудың жалпы сипаттамаларын және оның түрлерін; микроорганизмдерді қолдануға негізделген өндірістердің негізгі сипаттамаларын; ашытқылардың және микроорганизмдердің басқа да өсірінділерінің көбеюі мен өсуінің негізгі заңдылықтарын; ашыту өндірістерінде қолданылатын ферменттердің сипаттамаларын; спирт ашытуының негіздерін; ашыту өндірістеріндегі ашытқыларды; уыттарды өндіру технологиясын; құрғақ және ауа-құрғақ заттарға қатысты арпадан дайын уыттың шығуын есептеуді оқытады.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top