Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ұлттық сүт өнімдерін өндіру биотехнологиясы
-
Пән сүт саласының жағдайы мен даму перспективаларын; тарихын; сақтау және оны бастапқы өңдеу тәртібін; қауіпсіз сүт алуға қойылатын санитариялық-гигиеналық талаптарды; ауыл шаруашылығы жануарлары сүтінің қасиеттері мен құрамын, сондай-ақ оларды негіздейтін факторларды; ұлттық сүт өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін; сүт қышқылды өнімдерін, майларды, ірімшіктерді, сүт консервілерін, балмұздақты, балалар тағамы және екіншілік сүт шикізаты өнімдерін оқытады.
-
Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2