Ұлттық сүт өнімдерін өндіру биотехнологиясы

  • Пән сүт саласының жағдайы мен даму перспективаларын; тарихын; сақтау және оны бастапқы өңдеу тәртібін; қауіпсіз сүт алуға қойылатын санитариялық-гигиеналық талаптарды; ауыл шаруашылығы жануарлары сүтінің қасиеттері мен құрамын, сондай-ақ оларды негіздейтін факторларды; ұлттық сүт өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін; сүт қышқылды өнімдерін, майларды, ірімшіктерді, сүт консервілерін, балмұздақты, балалар тағамы және екіншілік сүт шикізаты өнімдерін оқытады.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top