Тағам өнімдерінің қауіпсіздігі

  • Пән қауіпсіздік негіздерін және оның түрлерін; өнім сапасының көрсеткіштерін; өнім сапасын арттыруды; өнім сапасы туралы деректерді талдау әдістерін; азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігіне қойылатын гигиеналық талаптарды; шикізат пен тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін; азық-түлік қауіпсіздігінің негізгі ғылыми-практикалық ережелерін; тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз етуге қойылатын талаптарды, материалдар мен бұйымдарды; азық-түлік қауіпсіздігінің халықаралық аспектілерін оқытады.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top