Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Пән қауіпсіздік негіздерін және оның түрлерін; өнім сапасының көрсеткіштерін; өнім сапасын арттыруды; өнім сапасы туралы деректерді талдау әдістерін; азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігіне қойылатын гигиеналық талаптарды; шикізат пен тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін; азық-түлік қауіпсіздігінің негізгі ғылыми-практикалық ережелерін; тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз етуге қойылатын талаптарды, материалдар мен бұйымдарды; азық-түлік қауіпсіздігінің халықаралық аспектілерін оқытады.
-
Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1