Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ және өнеркәсіптік өндірістерде биоқауіпсіздіктің қазіргі мәселелері
-
Пән тамақ өндірістеріндегі биоқауіпсіздік туралы ұғымды; қауіпті биологиялық организмдер мен олардың өнімдерін; биотехнология мен биоқауіпсіздікті; биоинженериядағы биоқауіпсіздік тұрақтылығын; генетикалық түрлендірілген организмдер құруды; биологиялық, экологиялық, экономикалық, азық-түлік және басқа да қауіпсіздікті; тамақ өнімдерінің негізгі құрамдас заттарын және олардың өндіріс процесіндегі қасиеттерін, құрылысын, жіктелуін және олардың өзгеруін; ұлпалық, жасушалық және органогендік биотехнологиядағы биоқауіпсіздікті оқытады.
-
Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1