Тамақ және өнеркәсіптік өндірістерде биоқауіпсіздіктің қазіргі мәселелері

  • Пән тамақ өндірістеріндегі биоқауіпсіздік туралы ұғымды; қауіпті биологиялық организмдер мен олардың өнімдерін; биотехнология мен биоқауіпсіздікті; биоинженериядағы биоқауіпсіздік тұрақтылығын; генетикалық түрлендірілген организмдер құруды; биологиялық, экологиялық, экономикалық, азық-түлік және басқа да қауіпсіздікті; тамақ өнімдерінің негізгі құрамдас заттарын және олардың өндіріс процесіндегі қасиеттерін, құрылысын, жіктелуін және олардың өзгеруін; ұлпалық, жасушалық және органогендік биотехнологиядағы биоқауіпсіздікті оқытады.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top