Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сүт өнімдерін өндіру және екіншілік шикізатты өңдеу биотехнологиясы
-
Пән сүттің құрамы мен қасиеттерін – биотехнологиялық үдерістерге арналған объект ретінде; ферменттелген сүт өнімдеріне арналған бактериялық препараттар; сүт өнімдерін өндіруде пайдаланылатын микроорганизмдерді жіктеу; бактериялық препараттарды іріктеу; бактериялық ұйытқыларды қалыптастыру; өндірістік жағдайларда бактериялық препараттарды дайындау және қолдану; сүт өнімдерінің технологиялары; сүт қышқылды өнімдерін; майсыздандырылған сүттен, пахтадан және сүт сарысуынан жасалған өнімдер; екіншілік шикізаттан жасалған сусындар; екіншілік шикізаттан алынған ақуыз өнімдерін оқытады.
-
Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2