Ашыту өндірісінің кәсiпорындарын жобалау

  • Пән ашыту өндірісінің кәсiпорындарын орналастыру регламентін белгiлейтiн факторларды; ашыту өндірісінің кәсiпорындарының құрылымын; өндiрiстiк ғимараттарға қойылатын талаптарды; құрылыстың техника-экономикалық сипаттамасын; тағам өндірісі өнеркәсiбі кәсiпорындарын жобалау негiздерiн; өнеркәсiп көлiгiн; өндiрiстiк бөлмелердегi ауа тазарту жүйелерiн жобалауды; шикiзатты есептеу және ассортимент сипаттамасын, технологиялық жабдықты; өндірістік ауданды есептеу; ашыту өнеркәсібі кәсіпорындарының спирт, ликер-арақ өнімдері, нан пісіру ашытқылары, уыт, сыра өндірісінің жағдайы мен даму перспективаларын оқытады.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top