Тағамдық биотехнология

  • Пән тағам биотехнологиясының негіздерін; биологиялық белсенді заттар мен препараттардың микробиологиялық өндірісін; тамақ өнімдерінің химиялық құрамын; шикізат пен қосалқы материалдарға қойылатын талаптарды; ашытқы, зең саңырауқұлақтарын және бактерияларды тамақ өндірісінде қолдануды; спирт өндіруді; сыра қайнатуды; шарап өндіруді; нан-тоқаш өндірісін; крахмал технологиясын; жемістерді қайта өңдеу технологиясын; генетикалық түрлендірілген өнімдерді; шұжық өнімдерінің технологиясын; кондитерлік өнімдердің технологиясын оқытады.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top