Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағамдық биотехнология
-
Пән тағам биотехнологиясының негіздерін; биологиялық белсенді заттар мен препараттардың микробиологиялық өндірісін; тамақ өнімдерінің химиялық құрамын; шикізат пен қосалқы материалдарға қойылатын талаптарды; ашытқы, зең саңырауқұлақтарын және бактерияларды тамақ өндірісінде қолдануды; спирт өндіруді; сыра қайнатуды; шарап өндіруді; нан-тоқаш өндірісін; крахмал технологиясын; жемістерді қайта өңдеу технологиясын; генетикалық түрлендірілген өнімдерді; шұжық өнімдерінің технологиясын; кондитерлік өнімдердің технологиясын оқытады.
-
Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1