Е т және сүт өнеркәсiбi кәсiпорындарын жобалау

  • Пән өндiрiстiк ғимараттарға қойылатын талаптарды; сүт және ет өнеркәсіп кәсiпорындарының құрылымын; құрылыстың техника-экономикалық сипаттамасын; сүт және ет өнеркәсiп кәсiпорындарын жобалау негiздерiн; ассортимент сипаттамасын және шикiзатты есептеу; технологиялық процестерді ұйымдастыру графигiн; өндiрiс цехтарындағы аудандарды есептеуді; технологиялық жабдықты құрастыруды; ет және сүт өнеркәсібі кәсіпорындарының қазіргі жағдайы және оның даму перспективаларын; шұжықтар, сүт қышқылды өнімдерінің, жартылай фабрикаттар өндірісінің жағдайы мен даму перспективаларын оқытады.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top