Тағамдық микробиология

  • Пән стерильдеу әдістері мен құралдарын; микроорганизмдер препараттарын дайындау әдістерін; микроорганизмдерді культивирлеуді; қоректік ортаға микроорганизмдерді егу техникасын; мицелиальды саңырауқұлақтардың, дрожжылардың, бактериялардың морфологиясын; бактериялардың культуралдық және физиологиялық-биохимиялық белгілерін; сүт қышқылды бактериялардың таза культураларын бөлуді; микроорганизмдерді сандық есепке алу әдістерін; бөлме ауасының микрофлорасын зерттеуді; судың санитарлы-бактериологиялық талдауын; топырақтың санитарлық-микробиологиялық талдауын; тағам өнімдерінің бүлінуін тудыратын бактериялардың сипаттамасын; тағам өнімдерінің микробиологиялық талдауын оқытады.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top