Тамақ өндірісінің технологиялық процестері мен аппараттары

  • Пән ұқсастық теория негіздерін; тамақ өндірісінің аппараттары мен процестерін есептеудің жалпы принциптері; өндірістің гидромеханикалық процестері; өндірістің механикалық процестері; тамақ өндірісінің технологиялық процестері мен аппараттарын модельдеу негіздері; әртекті жүйелердің сипаттамасы; газды әртекті жүйелерді ажырату; технологиялық процестердің кинетикасы мен динамикасының негіздері; гидромеханикалық және механикалық процестердің, машиналардың, аппараттардың есептері; механикалық және гидромеханикалық процестер мен аппараттардың заманауи мәселелерін оқытады.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top