Тағам өндірісінде ферменттік препараттарды қолдану

  • Пән ферменттер туралы жалпы мәліметтерді; тамақ өнеркәсібінде қолданылатын ферменттік препараттар топтарын; сүт өнеркәсібінде ферменттік препараттарды қолдануды; сүт сапасын бағалау үшін ферменттер белсенділігінің шамаларын пайдалануды; тамақ өнеркәсібінің ет саласындағы ферменттерді; нан пісіруде ферменттерді қолдануды; сыра қайнату саласында және крахмал-сірне өнеркәсібінде ферменттік препараттарды қолдануды; жеміс-жидек және жүзім шырындарын, шараптарды және алкогольсіз сусындарды өндіруде ферменттік препараттарды қолдануды оқытады.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top