Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет және сүт өндірісіндегі микробиология және биотехнология
-
«Ет және сүт өндірісіндегі микробиология және биотехнология» пәні ауылшаруашылық өнімдерін өндіруді микробиологиялық бақылау әдістерін; ет және сүт өнімдерін микробиологиялық зерттеу әдістерін оқытады. Ет және сүт өнімдері арқылы адамға берілетін патогендерді микроорганизмдердің индикациясы және идентификациясын; микроорганизмдердің ет және сүт өнімдерін өңдеу мен сақтаудың технологиялық процестеріне әсерін; микробиологиялық көрсеткіштер бойынша ет және сүт өнімдерінің сапасын бағалауды оқытады.
-
Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2